Bildkälla: Stockfoto

Comintellis vd upplever att marknaden för bolagets tjänster växer

Mjukvarubolaget Comintellis vd Jesper Martell förmedlar under Stora Aktiedagen att han upplever att marknaden för bolagets tjänster växer, även om det finns svårigheter i att bestämma vad som ska ingå i begreppet omvärldsbevakning.

"Det är så fragmenterat och så många olika komponenter. För vår del, alltså Market and Competitive Intelligence, har jag haft svårt att hitta ett mått på marknaden. Men jag känner att marknaden växer. Efterfrågan ökar för dessa typer av tjänster", säger bolagschefen.

Han säger att det blir tydligare i stora företag att det finns en sådan här typ av roll som sysslar med omvärldsbevakning. Däremot är det svårt att sätta ett värde på marknaden.

"Jag tror väldigt mycket på att det här är en växande marknad, och att omvärldsanalys kommer bli viktigare och viktigare. Jag tror mycket på det här med digital marknadsföring och försäljning, och jag tror även på att man ska fokusera på en bransch eller ett segment i särskilt utvalda länder för att få en lösning som är mer anpassad efter kundens behov", säger Martell.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER