Bildkälla: Stockfoto

Free2Move tecknar avsiktsförklaring med Klarabo - avtal om 5 miljoner kronor i januari

Teknikbolaget Free2Move fortsätter att genomföra affärer och orderingången för januari uppgick till 5 miljoner kronor i nya avtal.

- Det är enligt plan men extra roligt med bibehållen takt i försäljningen då vi vet att januari för många i branschen brukar vara en "trögstartad" månad, uppger vd Jan Ström i en kommentar.

Free2Move meddelar också att man ingått en avsiktsförklaring med fastighetsägaren Klarabo. Avtalet innebär en kartläggning av besparingspotentialen i delar av Klarabos fastigheter samt ett affärsförslag med åtgärder för driftoptimering genom digital optimering och förvaltning via plattformen 2Connect.

Avsiktsförklaringen omfattar två delar där Free2Move i ett första steg genomför en optimeringsanalys och levererar ett nyckelfärdigt affärsförslag med åtgärder, kalkylerade besparingar samt kostnader för uppstart och abonnemang för respektive fastighet.
Klarabos mål är förbättra driftnettot och bli klimatneutrala till år 2045. Inledningsvis genomförs analys i område Öst av fastigheten Fogden 1. Den andra delen av avtalet träder i kraft när analys och affärsförslag godkänns av Klarabo, och omfattar installation av Free2Moves lösning, 2Connect, för driftoptimering och digital styrning.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER