Bildkälla: Stockfoto

Fundedbyme återlanserar donationstjänst för att hjälpa småföretagare under corona-krisen

Fundedbyme återlanserar donationstjänst för att hjälpa småföretagare under corona-krisen

Crowdfundingbolaget Fundedbyme återlanserar en tjänst för donationer för att hjälpa småföretagare under corona-krisen, framgår av ett pressmeddelande.

I sviterna av den påbörjade finanskrisen som följer på corona-krisen har många personer samt företag vänt sig till Fundedbyme för stöd, råd och hjälp. Styrelsen och huvudägarna har snabbt fattat ett beslut att återlansera funktionen för så kallad “donationsbaserad-crowdfunding”.

Arno Smit, grundare och produktchef, arbetar febrilt på att färdigställa denna tjänst som lanseras så snart som möjligt.

Donationsbaserad crowdfunding skiljer sig från Fundedbymes nuvarande kärnprodukt “crowdfunding för aktier” på så sätt att engagerade fans, kunder, eller andra personer kan stötta med pengar till sitt lokala bolag i utbyte mot kommande produkter, varor, tjänster, synlighet med mera.

Fundedbyme har tidigare hjälpt mer än 1 000 projekt och bolag att ta in kapital genom denna metod. Skatteverket har tagit fram mycket tydliga riktlinjer avseende moms och skatter för denna typ av crowdfunding i Sverige. Tjänsten är öppen globalt men riktar sig primärt till svenska bolag.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER