Bildkälla: Stockfoto

Gravity-spelet Ragnarok Origin etta på Ipad-listan i Sydkorea

Gravity-spelet Ragnarok Origin etta på Ipad-listan i Sydkorea

Gravity-mobilspelet Ragnarok Origin är etta på nedladdningslistan för samtliga Ipad-appar (free-to-play) i Sydkorea, mot bakgrund av gårdagens lansering på den marknaden. Detta enligt analystjänsten Sensor Tower.

På mobilsidan (Iphone) placerar sig den nya spelsatsningen som nummer två vad gäller nedladdningar. Således ligger man före det nya Netmarble-spelet Magu Magu 2020 på Ipad, men en placering efter på Iphone-plattformen.

Spelet beskrivs av bolaget ha mottagits väl under stängda beta-tester, varpå Gravity bestämde sig för att lansera spelet. Snittbetyget har däremot sjunkit till tre stjärnor efter lanseringen till följd av många omdömen med en stjärna.

Ser man till intäktslistan (grossing) hamnar det nya spelet från Gravity på plats nummer fyra på Ipad-sidan och plats nummer åtta på den mobila sidan.

På den andra app-plattformen Google Play, vilket täcker enheter med Android som operativsystem, placerar sig det nya spelet som nummer två över antalet nedladdningar. Däremot saknas uppgifter om beräknade intäkter.

Intäktslistan på båda plattformarna i Sydkorea domineras generellt av NCSoft-spelen Lineage M och Lineage 2M.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER