Bildkälla: Stockfoto

Intellego tecknar distributionsavtal och får order från bioteknikbolag i Sydkorea

Teknikbolaget Intellego tecknar distributionsavtal med bioteknikbolaget Woojungbio i Sydkorea.
Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet, som är exklusivt för Intellego Standard UVC-dosimetrar för Health Care-segmentet, löper inledningsvis i ett år och garanterar ett ordervärde på minst 50 000 euro. Avtalet är det första distributionsavtalet som bolaget tecknar i Sydkorea.

Woojungbio kommer att marknadsföra och sälja Intellego Standard UVC dosimetrar i Sydkorea och erhåller exklusivitet för dessa. Intellego är fritt att sälja och teckna avtal med andra distributörer angående andra UV -produkter, inklusive konsumentprodukter och andra industriprodukter som Intellego har i lager eller håller på att utveckla.

– Avtalet i Sydkorea visar styrkan i vårt produktutbud, vi tar stora kliv in på helt nya marknader och i snabb takt. UVC desinfektionsmarknaden för Health Care-segmentet i Sydkorea är i ett tidigt stadie och vi ser fram emot att utveckla marknaden tillsammans med Woojungbio. Avtalet bekräftar också vår långsiktiga investering i Asien, där vi också ser ett ökat intresse för Intellegos produkter utanför segmentet Health Care, säger Claes Lindahl, vd för Intellego Technologies.

Avtalet garanterar Intellego 50 000 euro under avtalets 12 månader, försäljningsprognosen som Woojungbio utfäster är dock 100 000 euro för avtalsperioden och för det nästkommande året är deras försäljningsprognos 150 000 euro.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER