Bildkälla: Stockfoto

Intellego uppdaterar om sina LOI och samarbeten

Teknikbolaget Intellego lämnar en uppdatering kring sina fem avsiktsförklaringar, LOI, om utvecklingsprojekt samt ett utvärderingsarbete kring nya 222nm-dosimetern. Bolaget skriver att dessa avtal fortskrider och har inga förseningar eller problem att rapportera om.

När det kommer till LOI med det globala bolaget inom växt och odlingsindustrin, har parterna utvecklat en dosimeter som mäter synligt ljus. De första testresultaten av prototypen är verifierade av partnern som positiva. Tidigare kommunicerad marknadsuppskattning och tidsplan gäller, skriver Intellego.

Nästa LOI som Intellego har med amerikanska Ushio är utvärderingen av både marknad och teknologi klar. Mer information kommer ges inom ett par veckor.

Tredje LOI som är med amerikanska medtech-bolaget, där Intellegos teknik ska hjälpa att sätta rätt desinfektionsnivå i medicintekniska produkter, är detta nu genomfört och förhandlingar om avtal pågår.

Vidare har Intellego tagit fram första prototypen i LOI med ett europeiskt företag inom UVC-härdning för tryckkänsliga adhesiv. Prototypen är under utvärdering. Den tidigare kommunicerade marknadsuppskattningen och tidsplanen gäller, skriver bolaget.

LOI som Intellego har med kinesiska Heraus har sett utvecklingsarbetet dra igång med att utveckla dosimetrar för UVA-härdning. Även här gäller den tidigare kommunicerade marknadsuppskattningen och tidsplanen.

Slutligen när det kommer till LOI med amerikanska distributören Equilibrium47/Fahsal av kosmetik och solskydd, där man vill kommersiella konsumentprodukterna UV-indikatorer i både Nord- och Sydamerika, är denna utvärdering pågående och beräknas vara klar under fjärde kvartalet.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER