I samarbete med WeDontHaveTime AB (publ)

WeDontHaveTime siktar på att bli en internetgigant med kraft att snabba på en livsviktig omställning

Investera i kampen mot vår tids största utmaning

En investering i WeDontHaveTime innebär att du blir delägare i ett “Good Cause Company” och därigenom medverkar till att stoppa den mest alarmerande situation som i modern tid hotat vårt jordklot – KLIMATHOTET.

En investering i WeDontHaveTime (WDHT) innebär alltså inte bara en möjlighet till avkastning på investerat kapital. Det innebär dessutom att du blir en del av framtidens sociala medienätverk som kan komma att utgöra den direkta skillnaden mellan att rädda vår jord eller förlora kampen i vår tids största utmaning, det klimathot som dag för dag blir alltmer alarmerande.

Klimathotet – en ny stark global röst med kraft att påverka behövs

Den utveckling vi ser idag där användandet av fossila bränslen eskalerar riskerar att inom en mycket snar framtid ödelägga stora delar av den planet vi bor på. Det sätt vi idag använder och utvinner energi igenom kan leda till att djurarter utrotas och till humanitära katastrofer när stora landområden eller hela städer dränks av vattenmassor. Konsekvenserna för klimatet blir om inget görs förödande. Inte bara för oss som lever idag utan även för kommande generationer.

Världens största reserv av sötvatten lagras nämligen i polarisarna som just nu smälter i oroväckande hög takt. En takt som uppenbarligen är för snabb för politiker och företag att hantera. WDHT vill bli en stark samlad röst med kraft och makt nog att snabba på omställningen till en hållbar energiutvinning.

Högt uppsatt målsättning från start är en nödvändighet

Företaget står inför ett ofrånkomligt faktum och en enorm utmaning. Om nätverket inte uppnår tillräcklig storlek erhåller man inte heller den styrka som kommer att krävas. För att bli den starka samlade röst som kan påverka såväl företag som politiska makthavare och beslutsfattare krävs ett att tiotals miljoner människor engagerar sig i kampen.

Målen som lyfts fram är därför reda från start högt satta. WDHT strävar efter att bli en internetgigant. Det konkreta målet är att värva minst 100 miljoner användare. Metoden för att påverka är att låta nätverkets medlemmar ge omdömen och därigenom sätta press på våra ledare, politiker och företag. Med detta menas att påverka makthavare till en snabbare omställning i energipolitiken till en hållbar modell.

"We need people like you, crazy enough to think they can change the world"

Citat från FundedByMe:s vd Daniel Daboczy

Lägesuppdatering rörande kapitalanskaffning och investeraravdrag

WeDontHaveTime:s crowdfundingkampanj är nu uppe i över 8,5 MSEK fördelat på drygt 300 delägare från ett tiotal länder. De har även fått frågan om en investering i WeDontHaveTime AB (publ) berättigar till investeraravdrag och om du investerar som privatperson är svaret ja på den frågan enligt deras jurister. Hos Skatteverket kan du läsa mer.

Medialt genomslag på global nivå

WeDontHaveTime har under de senaste veckorna börjat uppmärksammas i internationell media och därigenom uppnått massiv synlighet och exponering. Nedan kan du läsa om och ta del av tre mediala inslag som starkt bidragit till att öka kunskapen om vad WDHT står för:

Mer information inför eventuell investering

För att investera i WeDontHaveTime måste du registrera dig på på www.fundedbyme.com/wedonthavetime

Här finner du all information du behöver om investeringserbjudandet och om företaget. På denna webbplats finns detaljerad beskrivning av investeringserbjudandet och dessutom spännande filmmaterial som hjälper dig att få en komplett bild av WeDontHaveTime!

Direkt till investeringserbjudandet

Mer information

Läs Börsvärldens reportage – WeDontHaveTime genomför crowdfunding

Starta prenumeration på WeDontHaveTime:s nyhetsbrev via företagets hemsida.

Du kan också följa WeDontHaveTime:s twitterkonto, som nu är uppe i över 6000 globala följare. Du hittar deras twitter här: @wedonthavetime0

#WeDontHaveTime

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med WeDontHaveTime AB (publ). Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser