Bildkälla: Stockfoto

Kinneviks extra stämma godkände utdelning av aktier i Millicom

Investmentbolaget Kinnevik höll på torsdagen den 7 november extra bolagsstämma. Stämman beslutade i enlighet med styrelsens förslag om utskiftning av Kinneviks innehav i Millicom genom ett aktieinlösenprogram. Det framgår av ett pressmeddelande.

Annons

Varje aktie i Kinnevik ger en inlösenaktien och varje inlösenaktie ger rätt till 0,1372 depåbevis i Millicom. Det motsvarar ett värde på 59 kronor per aktie i Kinnevik baserat på Millicoms stängningskurs den 6 november.

Sista dag för handel i Kinneviks aktie inklusive rätt till aktier i Millicom är den 12 november och aktien handlas exklusive rätt till inlösenaktier den 13 november. Inlösenaktierna kommer handlas på Nasdaq Stockholm mellan den 15 november och 29 november. Inlösenvederlaget i form av depåbevis i Millicom kommer betalas ut den 5 december.

Kinnevik kommer att ombesörja försäljning av fraktioner av depåbevis i Millicom för aktieägarnas räkning och utbetalningen från denna försäljning beräknas vara aktieägarna tillhanda omkring den 16 december.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser