Bildkälla: Stockfoto

Övertygad om att Acroud står inför ett väldigt bra 2021 och 2022 - vd

Bettingbolaget Acrouds vd Robert Andersson är övertygad om att bolaget står inför ett väldigt bra 2021 och 2022, i ljuset av de satsningar man nu genomför. Det uttrycker han under ABGSC Investor Day.

Andersson, som tidigare varit chef för sektorkollegan Enlabs, säger att anledningen till varför man bedömer att det andra halvåret kommer vara mer utmanande är de förändringar som man genomför i syfte att öka tillväxten.

"Det är mycket som förändras och flyttas runt. Man kommer inte se effekten omedelbart men jag är övertygad om att vi står inför ett väldigt bra 2021 och 2022", säger vd:n.

På den regulatoriska fronten händer det en del, bland annat i Tyskland och Nederländerna nästa år. Bolagschefen lyfter fram att man vill se regleringar snarast, då man uppfyller compliance-kraven. Åtgärder har tagits för att kunna gå live på dag ett.

"Vi har tillgångar som har extremt god visibilitet och rankingar på dessa marknader, så för oss handlar det endast om att gå live. Sedan är det bara uppsida", säger Andersson.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER