Bildkälla: Stockfoto

Plexians verksamhet utvecklas i enlighet med kommunicerade planer

Fintechbolaget Plexian lämnar en kort uppdatering, till följd av turbulensen på de finansiella marknaderna. Det framgår av ett pressmeddelande publicerat på bolagets sajt under torsdagen.

– Plexian är i en mycket expansiv fas, allt enligt tidigare kommunicerade planer. Bolaget har dessutom tecknat avtal med två nya samarbetspartner och inlett ett mycket spännande samarbete kring blockchain-technology och förbättrar ständigt Edge-plattformen för att göra onboardingen av användare så snabb och kostnadseffektiv som möjligt. Det är styrelsens övertygelse att den modell Plexian använder är optimal för att nå de strategiska målsättningar bolaget har såväl på kort som på lång sikt. Plexian kommer att bygga samarbeten med flera attraktiva partners i linje med den marknadskommunikation som gjorts och det intresse som bolaget möter från intressenter inom alla segment förstärker vår tro på att strategin är rätt, säger PO Rosenqvist, styrelseordförande i Plexian.

Plexian har en pågående utnyttjandetid för teckningsoptionen TO2 som har sista utnyttjandedag i dag den 28 januari. Teckningskursen är 5,19 kronor per aktie. Aktien handlas för närvarande till 5,23 kronor.

– Att Plexians kurs under en kort tid, varit i nivå med eller strax under den fastställda teckningskursen för TO2 som konverteras nu skapar givetvis en viss oro och frågor. Jag som ordförande i styrelsen och de större ägarna ser ett långsiktigt värde i att teckna TO2. Jag ser en otrolig potential i Plexian och har själv förmånen att använda både kortet och appen och har därför förmånen att vara medlem i Edge-världen, bara en sådan sak. Plexian är på riktigt!, avslutar PO Rosenqvist.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER