Bildkälla: Stockfoto

Smoltek tecknar avtal med DC Advisory som strategisk rådgivare

Nanoteknikbolaget Smoltek har tecknat avtal med DC Advisory som strategisk rådgivare för bolagets expansion. Det framgår av ett pressmeddelande.

Annons

DC Advisory ingår som dotterbolag till investmentbanken Daiwa Capital Markets i den japanska företagsgruppen Daiwa Securities Group.

- Vi ser det ingångna avtalet med DC Advisory som strategiskt viktigt för att möjliggöra Smolteks fortsatta expansion inom både befintliga och nya sektorer, säger Anders Johansson, vd för Smoltek.

Smoltek har de senaste åren främst fokuserat på sin CNF-MIM-teknologi för tillverkning av miniatyriserade kondensatorer. Nu bedömer bolaget att denna nått en mognadsgrad som möjliggör licensiering till halvledar- och elektronikindustrin, samt att Smolteks breda teknologiplattform tillsammans med bolagets omfattande patentportfölj öppnar för nya möjligheter inom andra högintressanta områden.

- Vår teknik har fantastisk potential och vi blir en allt intressantare spelare på den stora och växande marknad vi befinner oss. Med DC Advisorys expertis och nätverk i ryggen så får vi ytterligare närvaro på den globala marknaden, säger Anders Johansson.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser