Bildkälla: Stockfoto

Strax dotterbolag Urbanista lanserar nya in-earlurar med solcellsladdning

Mobiltillbehörsbolaget Strax dotterbolag Urbanista lanserar Urbanista Phoenix, världens första trådlösa, aktivt brusreducerande in-earlurar som laddas av ljus. Det framgår av ett pressmeddelande.

Phoenix är utvecklad tillsammans med svenska teknikföretaget Exeger. Lurarna är utrustade med deras modullära solceller Powerfoyle som sitter på Phoenix laddningscase så att varken kablar eller sladdar behövs för att ladda lurarna.

Phoenix-lurarna har en batterireserv som ger 32 timmars speltid, hybrid-aktiv brusreducering och brusreducerande mikrofoner.

"Los Angeles-hörlurarnas succé bekräftar den här teknikens oändliga potential och värdet den adderar till användarupplevelsen. Med Phoenix tar vi denna unika konkurrensfördel till in-earmarknaden och lägger till ytterligare en banbrytande produkt till den redan starka Urbanista-portföljen. Detta är en del av vår ständiga strävan att expandera vårt sortiment med innovativa produkter som utnyttjar teknologier och funktioner som efterfrågas av konsumenterna", säger Gudmundur Palmason, vd för Strax.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER