Bildkälla: Stockfoto

Tävling med Börskollen och fina priser från Börsdata

Tävling med Börskollen och fina priser från Börsdata

Hjälp Sveriges snabbast växande börsapp att bli bättre och ta chansen att bli en av totalt tio vinnare av abonnemang från Börsdata.

Börskollen, tjänsten som samlar nyheter från ett tjugotal av Sveriges ledande börsrelaterade nyhetskanaler i ett och samma läsflöde, arbetar med ett kommande bloggflöde och vill nu veta vilka börsbloggar som just DU vill ha med.

Till och med på söndag den 15/4 arrangeras en tävling där du har möjligheten att ge din feedback och samtidigt delta i en tävling med chans att vinna fina priser från Börsdata.

Mer information och kompletta tävlingsregler finner du via länken nedan. Observera att tävlingen arrangeras på Facebook och att inloggning krävs för att kunna delta.

LÄS MER OCH TÄVLA

Om Börskollen

Börskollen är i huvudsak en kostnadsfri app som finns att ladda ner för både Android och iOS, men tjänsten finns även i enklare form på webben.

Tjänsten samlar nyheter från ett tjugotal av Sveriges ledande börsrelaterade nyhetskanaler i ett och samma läsflöde, vilket är både smidigt och tidsbesparande. Som användare väljer du vilka nyhetskällor du vill följa, kan sätta bolagsbevakning för de aktier du är intresserad av att läsa nyheter om samt även följa insynstransaktioner i realtid (kommer snart i iOS med). Luta dig tillbaka och konsumera börsnyheter på ett helt nytt sätt!

Transparens
Sedan årskiftet ägs och drivs nyhetskanalen Börskollen av samma ägarbolag som Börsvärlden.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER