I samarbete med Watch It Live AB

Watch it Live erbjuder premiumupplevelser utöver det vanliga

Företaget Watch it Live AB erbjuder genom ett brett utbud sina kunder upplevelser utöver det vanliga. Detta inom större idrottsengagemang eller spektakulära event. Företaget går nu in mycket offensiv fas. För att öka tillväxttakten planeras nu inför en IPO på en lämplig MTF 2018.

Watch it Live AB (”WIL”) är ett dotterbolag inom Taptumkoncernen, där Taptum AB är moderbolag och bl a äger varumärkena BIG Travel, Resecity och Resevaruhuset. WIL ingick i köpet när Resevaruhuset förvärvades. Taptumkoncernen hade för verksamhetsåret 2016/2017 en balansomslutning på ca 238,7 mkr den 30 april 2017 och omsatte ca 1,14 miljarder kr under verksamhetsåret. Antalet anställda i koncernen uppgick till 161 medarbetare.

Stark affärsmodell och tillväxt

– Bolaget fortsätter sin spännande resa med accelererande tillväxt både organiskt och förvärvsmässigt. En unik tjänsteportfölj har tagits fram som är internationellt skalbar. Vi ser en mycket stark tillväxt i vår lönsamma affär. Av premiuminnehåll från start till mål med unika varierade destinationer där man överträffar förväntningarna har gett en osedvanligt stark kundrespons, kommenterar Daniel Moström, IR-ansvarig för Watch it Live.

Företagets erbjudande – kundupplevelser i världsklass

På den egna hemsidan beskriver Watch it Live verksamheten enligt nedan;

"Watch it Live strävar efter att kunna erbjuda dig bästa tänkbara weekendresor i världens häftigaste städer och samtidigt ge dig möjlighet att uppleva alla de hetaste eventen live på plats, säkert och prisvärt.

Från början var vi bäst på fotbollsresor men under de senaste åren har vi snabbt utökat vårt sortiment till att även innefatta tennisresor, formel 1, NHL Hockey, musikal weekends, NFL, NBA, konserter med mer."

Extern branschexpert om Watch it Live

– Att uttala sig om bolagets framtid och tillväxttakt är innan vi känner till konkreta IPO-planer svårt och mitt så kallade "first impression" är ingen rekommendation, det vill jag förtydliga.

– Webbplatsen visar att bolaget har förstått vikten av enkel kommunikation gentemot sina kunder vilket är oerhört viktigt. Givetvis är kopplingen till Big Travel en faktor som inger förtroende . Utbudet av kundupplevelser paketerade med perfektion ligger i tiden och kan om bolaget levererar leda till en spännande resa.

Detta säger Joakim Dalström, oberoende frilansanalytiker i en kommentar till Börsvärlden.

Offensiva tillväxtmål motiverar IPO

Watch it Live AB har offensiva tillväxtmål och siktar på att växa såväl organiskt som via förvärv. Bolaget meddelar att man planerar att genomföra en IPO på lämplig MTF under 2018.

För att läsa mer om företaget Watch it Live är du välkommen att besöka företagets hemsida.

Watch it Live

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Watch It Live AB. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser