C Security Systems vd slutar

Styrelsen för båtlarmspecialisten C Security och Magnus Söderberg har kommit överens om att Magnus kommer lämna posten som vd för C Security Systems. Uppsägningstiden är tre månader och Magnus kommer även att lämna styrelsen i samband med att uppsägningstiden har gått ut.

Annons

Det framgår av ett pressmeddelande.

Styrelsen har i samråd med Magnus Söderberg kommit fram till att nya krafter är nödvändigt för att genomföra de förändringar som behövs för att öka bolagets omsättning och nå lönsamhet.

Magnus Söderberg kommer under uppsägningstiden att fortsätta med sina ordinarie arbetsuppgifter och hjälpa till med övergången under den tid som krävs.

"Jag var tidigt in i bolaget och har jobbat med det intensivt under mer än sju år. Jag och resten av styrelsen tror att bolaget och aktieägarna gynnas av att nya krafter tar vid och att tillfället nu är det rätta", säger Magnus Söderberg.

Arbetet med de potentiella affärer och strategiska samarbeten som kan göra bolaget kassaflödespositivt och utöka bolagets kundportfölj kommer fortgå. Fokus på detta kommer nu intensifieras med ett aktivt stöd av styrelsen, skriver bolaget.

Bolaget inleder nu en process att hitta en ny vd.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser