C Security Systems ger lägesuppdatering, ännu inte fått pengar från Ryssland

C Security Systems har inför högsäsongen fått till flera nya och utökade samarbeten, enligt en lägesrapport.

Annons

Ett av samarbetena är med en fransk återförsäljare av marinelektronik i båtmärkena Jeanneau och Prestige nya båtar. Under samarbetet erbjuds C-pod Lite som tillval i offert av nya båtar.

I Brasilien har C-pod sålts slut under den första ordern från i somras med bolagets importör. Efter säkrad finansiering i november har samma importör inlett en mer aggressiv marknadsföring med ökat inköp och ny webbshop.

”Det är betydande administrativa kostnader relaterad till import av produkter till Brasilien och vår importör säkrar nu upp sin kommande ordervolym mot sina återförsäljare i landet så ordern kan bli så stor att de administrativa påslaget i procent blir så lågt som möjligt”, skriver C Security Systems.

Vad gäller Ryssland har några pengar ännu inte landat på kontot. Transaktionerna granskas av EU och ännu vet man inte om dessa har stoppats eller skickats tillbaka, enligt bolaget.

”Bolaget och våra samarbetspartners i Ryssland förväntar sig ett besked avseende betalningarna inom de närmaste veckorna men vi kan inte utesluta att ett besked kan dröja längre än så”, skriver C Security Systems.

Vad gäller organisationen så fortlöper rekryteringsarbetet för en ny vd enligt plan. Den tidigare vd:n meddelade i januari sin avgång och sålde större delen av aktieinnehavet i januari.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser