Bildkälla: Stockfoto

Hamlet Pharma bildar tankesmedja med strategiskt fokus

Forskningsbolaget Hamlet Pharma tillsätter en expertgrupp bestående av ledande experter inom områdena läkemedelsutveckling, affärsutveckling, ekonomi och klinisk strategi. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tankesmedjan kommer att träffas regelbundet och fungera som ett forum och plattform för diskussioner om brådskande och strategiska frågor. Tankesmedjans medlemmar kommer även att vara aktivt involverade i olika projekt, som konsulter till företaget.

Gruppen, vid namn Think Tank, tankesmedja, inkluderar tre nya medlemmar i bolagets team: Sam Lindgren, Ola Levin och Lars Hedbys.

Sam Lindgren är specialist inom kardiologi och klinisk farmakologi med en omfattande läkemedelsbakgrund. Bland annat var han med i den kliniska utvecklingen av Astra Zenecas covid-19-vaccin.

Ola Levin har 40 års erfarenhet från läkemedelsindustrin inom ledning, marknadsföring och affärsutveckling, inklusive framgångsrika inlicensierings-, distributions- och förvärvsaffärer.

Lars Hedbys är före detta site-chef över Astra Zenecas FoU-avdelning i Lund, med kunskap från start up-företag inom bioteknik, däribland vd för Idogen.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER