Bildkälla: Stockfoto

Pharmiva utser två nya chefer

Medicinteknikbolaget Pharmiva har utsett utsett Karoline Akerjordet till vice vd och Andrea Mildner som chef för marknadsföring och försäljning, för att stärka organisationen inför den fortsatta lanseringen av Vernivia, en receptfri behandling av bakteriell vaginos. Vernivia lanserades på Apoteket.se i oktober 2021 och på Apotea i november 2021 och den första fasen av lanseringen summeras som framgångsrik, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

- Efter den lyckade lanseringsstarten av Vernivia ger vi nu Karoline och Andrea utökade ansvarsområden inför det fortsatta arbetet med att optimera marknadsförings- och försäljningsstrategin på den svenska marknaden och den planerade lanseringen i Europa, säger Pharmivas vd Christina Östberg Lloyd.

Vernivia distribueras idag via de största apoteksaktörerna och fler försäljningskanaler tillkommer inom kort. Före sommaren kommer Vernivia att säljas i Apoteket Hjärtats e-handel och fysiska butiker och samtidigt pågår diskussioner med ytterligare aktörer för att etablera fler försäljningskanaler.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER