Bildkälla: Stockfoto

Carlsquare ser positivt på Medclair Invest efter fördjupat samarbete och ny lagstiftning i UK

Carlsquare ser ett stärkt case i Medclair Invest efter att bolaget under gårdagen fördjupade sitt samarbete med brittiska BRP Medical. Även den nyligen klubbade lagstiftningen som berör sjukvårdssystemet i Storbritannien bedöms gynna företaget framöver, skriver analyshuset i ett pressmeddelande.

Lagstiftningen syftar till att den statliga myndigheten för offentlig sjukvård i Storbritannien ska bli klimatneutral år 2040. Carlsquare bedömer att den kommer bidraga starkt till valideringsvärdet för Medclaires kommersialiseringsbana, och att händelsen ger stöd till analyshusets försäljningsprognoser.

Samtidigt förväntas även det fördjupade samarbetet med BRP Medical gynna bolaget, vilket syftar till att BRP kommer bli exklusiv återförsäljare åt Medclair i Storbritannien och Irland.

Carlsquare menar att triggers för aktien i framtiden väntas komma från Medclairs förmåga att kapitalisera på det "förstärkta landskapet". De menar även att viktigt de kommande kvartalsrapporterna blir att analysera bolagets tillväxt.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER