Bildkälla: Stockfoto

Medimi öppnar upp för dialog med kommuner efter avslutad testperiod

Medicinteknikbolaget Medimi har avslutat testperioden för projektet "Medicin til tiden" och har därmed öppnat upp för dialog med samtliga 19 kommuner på Midtjylland. Det framgår av ett pressmeddelande.

I projektet har bolagets lösning Medimi Smart testats vid sidan av tre andra lösningar, med syftet att utveckla och förbättra de kommunala arbetsprocesserna.

"Faelles Service Center (FSC) som koordinerar projektet, kommer nu i nästa steg att påbörja en utvärdering med tillhörande business case för både manuella och tekniska lösningar, vilken samtliga 19 kommuner bedöms kunna få ta del av under hösten 2022. Det är sedan upp till respektive kommun att avgöra om de vill påbörja en implementation av exempelvis Medimis lösning, eller om de vill vänta på den upphandling regionen beräknar lägga fram under första halvan 2023", skriver bolaget.

Tills upphandlingen är avklarad kommer kommunerna erbjudas de lösningar som testats. Detta öppnar upp för Medimi att etablera kontakt och föra dialog direkt med samtliga 19 kommuner i region, och inte bara de fyra testkommunerna.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER