Bildkälla: Stockfoto

Chargepanel i samarbete med Bumblebee på brittiska marknaden

Elbilsladdningsbolaget Chargepanel har ingått ett samarbetet med Bumblebee EV kring laddning av elfordon på den brittiska marknaden. Det avser initialt cirka 200 laddpunkter och avsikten är en omgående implementering, enligt ett pressmeddelande.

Bumblebee har ett befintlig nätverk av laddstationer med nästan 4 500 installerade laddpunkter. Ambitionen är att på sikt fortsätta ansluta hela nätverket till Chargepanels plattform.

"Bumblebee är ett spännande bolag som redan idag är en av Storbritanniens största leverantörer av laddinfrastruktur och som växer starkt. Chargepanels plattform visar återigen att den är konkurrenskraftig och kan komplettera helhetslösningar likt Bumblebees på ett optimalt sätt. Samarbetet utgör ett viktigt steg i våra ambitioner att växa på den brittiska marknaden, där det finns stor potential att växa ytterligare framöver. Detta avtal är ett kvitto på att vår tjänst står stark på marknaden, samtidigt som det är ett ytterligare steg i vår expansionsplan och tillväxtresa", kommenterar Chargepanels vd Jan Berggren.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER