Bildkälla: Stockfoto

Inission inleder samarbete med Dynamic Precision

Industrielektronikbolaget Inission inleder ett samarbete med Dynamic Precision. Syftet med samarbetet är att utveckla Inission Innovates erbjudande ytterligare. Inission Innovate lanserades 2022 och är bolagets egna designhus för utveckling av innovativ industrielektronik. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Sedan lanseringen har Inission Innovate utvecklats positivt. Numera finns vi i både Västerås och Malmö och planen är att kunna erbjuda utvecklingstjänster på alla Inissionfabriker. För att ytterligare förbättra vårt erbjudande har vi ingått ett samarbete med Dynamic Precision avseende deras komponentdatabas. Samarbetet kommer att tillföra kundnytta för både nya och befintliga kunder, säger Inission Innovates vd Marcus Karlsson.

Med komponentdatabasen får Inission Innovates kunder bättre kontroll på sina elektronikprodukter och ledtiderna för utvecklingsprojekt blir kortare. Även riskerna i produktlivscykeln minimeras vilket skapar utrymme att fokusera på den egna verksamheten i större utsträckning.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER