Bildkälla: Stockfoto

Observits försäljning utanför Norden börjar ta fart - marknadsuppdatering

Teknikbolaget Observits försäljning utanför Norden börjar nu ta fart. Det skriver bolaget i en marknadsuppdatering på torsdagen.

"Vi är glada att kunna meddela att vår försäljning nu verkligen börjar ta fart utanför Norden. Den internationella marknaden erbjuder en enorm potential, och vi har redan initierat pilotprojekt i sex länder utanför Norden. Dessa nya marknader representerar en avsevärt större möjlighet för tillväxt och expansion, och vi ser fram emot att dela fler framgångar med er framöver", skriver Observits vd Björn Callenfors.

"Under första halvåret har vi sett tydliga framgångar i vår internationella satsning. Vårt erbjudande visar sig vara lika attraktivt i våra fokusmarknader Frankrike och Storbritannien som på den nordiska marknaden. Vi har etablerat relationer med nyckelpersoner och operatörer i båda dessa länder och framgångsrikt startat flera pilotprojekt", skriver bolaget.

"På vår hemmamarknad Sverige närmar vi oss nu en marknadsandel på 50 procent. I övriga nordiska länder ser vi att vi tar marknadsandelar snabbare än vi historiskt sett gjort i Sverige", skriver Observit.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER