Bildkälla: GlobeNewswire Inc.

NGS Group AB: NGS Groups CFO meddelar att han lämnar sin tjänst under slutet av 2022

NGS Groups CFO Klas Wilborg har beslutat att lämna bolaget på egen begäran. Nu inleds en process för att tillsätta en ny CFO samtidigt som Klas kommer att kvarstå i sin nuvarande roll fram till mitten av december.

- Klas Wilborg har under sina 14 år som CFO på NGS Group varit viktig för bolagets utveckling och mycket uppskattad av alla medarbetare i sitt stora engagemang. I sin roll som CFO har han utvecklat bolagets finansiella organisation, processer och styrning. Klas kommer att arbeta kvar ett antal månader men jag vill redan nu rikta ett stort tack och lycka till i framtiden, säger Gerth Svensson, tf VD på NGS Group.

– Det har varit många spännande år med NGS Group och det har inte varit ett lätt beslut att lämna koncernen. Jag känner nu att det är dags att gå vidare till nya utmaningar och önskar alla mina kollegor varmt lycka till med NGS fortsatta resa, säger Klas Wilborg.


Gerth Svensson, Tf VD NGS Group


Denna information är sådan information som NGS Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades 2022-09-20 kl. 13.00.


Kontaktinformation:

Gerth Svensson

Tf VD NGS Group AB

Telefon: +46 760-198692


Om NGS Group

NGS Group är en ledande koncern inom bemanning, rekrytering, interima tjänster, interim management, executive search och assessment, verksam i Sverige och Norge. Våra verksamheter är specialiserade inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. Genom ett nära samarbete mellan våra olika verksamhetsområden arbetar vi aktivt för att skapa förutsättningar för kunskapsdelning och utnyttja möjliga synergieffekter för att hela tiden utveckla vårt erbjudande och skapa mervärde för våra kunder. NGS Group är noterat på Nasdaq Stockholm.

Bilaga


Pressmeddelandekälla >>
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER