I SAMARBETE MED TANGIAMO
Bildkälla: Tangiamo

Intervju med Linh Thai, vd för Tangiamo

#Femsnabba Tangiamo befinner sig i en expansiv och spännande fas. Linh Thai, vd för Tangiamo i en kortintervju om nutid, framtid, utmaningar och visioner

1. Var befinner ni er just nu och hur ser närmsta åren ut?

Bolaget har, precis som många andra inom samma bransch, genomgått ett stålbad men kommit ut som ett bättre företag på andra sidan. Nu har vi produkt och organisation som möter marknadens krav. Vi kommer att lägga merparten av vårt fokus på att etablera oss på den Nordamerikanska marknaden där vi kan skala upp.

2. Vad har, i närtid, påverkat/påverkar bolagets position mest?

Pandemin stängde ner många stora marknader under lång tid men tvingade oss ut på onlinemarknaden som varit bra för oss och där vi ser en stor organisk tillväxt framåt.

På den ryska marknaden låg vi långt fram och fick i och med sanktionerna dra oss ur helt. Vi har börjat sälja till kringliggande regioner med nya distributörer och är lyckligt lottade att vi inte hade en stor mängd produkter i transit eller på test hos kund.

3. Vilka är era största utmaningar?

Att bryta igenom barriären på stora mogna marknader som i t ex USA.

Det har tagit mycket energi att nå fram med en etablerad distributör och bra referenskunder som köper de första spelborden. Vi ställde ut för första gången 2019 och hade sen ett mellanår under pandemin.

När vi kom tillbaka 2021 så hade vi en bra produkt och flyt med en marknad som låg på all time high.

4. Berätta lite om era visioner. Var är ni på väg?

Vi har precis gjort om vår mjukvaruplattform som driver samtliga spel.

I stället för att det tar två år att släppa nya spel tar det nu 3 månader vilket gör att vi kan nå helt nya marknader. Som bolag är vi på väg mot en scale up situation med Nordamerika som tydlig språngbräda.

5. Vad kan en aktieägare förvänta sig av er som bolag?

Stabil organisk tillväxt i Karibien och online med goda möjligheter att slå igenom i Nordamerika med volymer som ger en betydligt högre bolagsvärdering.

 

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Tangiamo. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER