Bildkälla: Jonas Bohr

Jonas Bohr slår nya världsrekord i Ultracykling ( WUCA )

Världsrekord Börsvärlden gratulerar till världsrekordet. Samtidigt vill vi passa på att berätta att vi har en lång intervju med Jonas Bohr i kommande nummer av Magazine Börsvärlden. Se till att få ett exemplar av magasinet direkt i din brevlåda.

Under lördagens Ultracykling (WUCA) nådde Cellexirs grundare Jonas Bohr nya höjder. Boostad av Cellexir Endurance imponerade han enormt genom att sätta flera världsrekord under sitt Ultracykling-lopp på 200 miles (322 km) mellan Värnamo och Skillingaryd. Trots de svåra väderförhållandena – kraftigt regn, vind och en temperatur på endast 10-12 grader Celsius – visade Jonas upp enastående uthållighet och prestation.

Jonas bröt inte mindre än 5 världsrekord i sin ålderskategori, 50+, under den långa resan till att avverka 322 km. Med bara 11 minuter från Ultracykling-legenden Cristophe Strassers imponerande rekordtid på 7 timmar och 9 minuter. Detta trots att Strasser vid tillfället var hela 20 år yngre än Jonas, som är 57 år gammal. Jonas slog också sitt eget rekord med nästan 1 timme och korsade mållinjen på otroliga 7 timmar och 20 minuter med en genomsnittlig hastighet på 43,93 km/h – en bedrift som verkligen imponerar.

Jonas prestation visar inte bara hans imponerande fysiska kapacitet utan också hans utomordentliga taktiska sinne och förmåga att hålla ett jämnt pulstempo på 134 slag per minut under hela dagen, med minimalt effektdrift.

 

Ett stort grattis till Jonas från oss på Börsvärlden, vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar och äventyr!

 

Vill du läsa hela intervjun med Jonas i Magazine Börsvärlden skicka ett mail till info@borsvarlden.com med namn och adress så skickar vi ett fysiskt exemplar direkt hem till dig. 

Obs! Om du tidigare anmält att du vill ha tidningen gratis i brevlådan behöver du inte anmäla dig igen.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER