I SAMARBETE MED PHARMA WAY
Bildkälla: Stockfoto

Magdalena Fjällström Alpin Världsmästare Investerar i Pharma Way

WELLNESS Magdalena har själv blivit hjälpt av Dot Shot och har därför beslutat att investera i Pharma Way. Bolagets lansering av Dot Shot produkter i USA och Europa är en stor möjlighet vilket snabbt kan öka värdet på bolaget. Nu finns det möjlighet att delta i en digital presentation med bolaget för att få information om dess framtidsutsikter

DOT SHOT är en väl dokumenterad wellness shot baserad på vattenlösligt curcumin från gurkmeja med snabbare och bättre effekt vilket ger ett ökat värde för konsumenten jämfört med nuvarande produkter på Europa och USA marknaden. 

Curcumin hjälper kroppen att återhämta sig från inflammationer beroende på fysisk aktivitet samt minska smärta och muskelskador. Många idrottskvinnor och idrottsmän dricker Dot Shot framför allt för dess antiinflammatoriska egenskaper. Flera av dessa användare har dragit ner på traditionella antiinflammatoriska läkemedel och använder Dot Shot som är naturlig, vegansk och med färre biverkningar som komplement. 

”Jag skadade mitt knä under 2020 vilket innebar en lång rehabilitering, i samband med att jag skulle ta en kortisonspruta under hösten 2020 kom jag i kontakt med Dot Shot som jag provade och kände en stor skillnad redan efter 2 dagar, detta gjorde att jag kunde avstå från kortisonbehandling. Jag satsar nu för fullt inför kommande säsong och fortsätter med att dricka Dot Shot. Min personliga erfarenhet av Dot Shot gör att jag vill investera i bolaget. Jag ser en stor potential i bolaget och dess Dot Shot produkter " säger Magdalena Fjällström, Juniorvärldsmästare och världscupsåkare i slalom.

Bolaget har under 2020 etablerat helägt dotterbolag i USA, Pharma Way North America LLC, samt gjort alla förberedelser för lansering av Dot Shot under april/maj månad 2021. 

Bolaget kommer ha videomöten den 13/4 och den 21/4 kl 17, där vi presenterar bolaget och svarar på frågor. 

Anmälan görs till  marten.osterlund@pharma-way.com  Skriv vilket mötesdatum där ni vill vara med så skickar vi länk. 

Mer information hittar du på www.pharma-way.com

 

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Pharma Way. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER