Bildkälla: Stockfoto

Acroud avser genomföra riktad nyemission på cirka 80 miljoner kronor

Bettingbolaget Acroud avser att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 80 miljoner kronor genom ett accelererat bookbuilding-förfarande.

Bolaget har anlitat ABG Sundal Collier för att utreda förutsättningarna för att genomföra emissionen med beräknat slutförande före börsens öppning imorgon.

Bolagets två största aktieägare, Trottholmen och Strategic Investment, har indikerat att de tillsammans avser att teckna aktier i Emissionen motsvarande ett belopp om högst cirka 45 miljoner kronor. Trottholmen och Strategic Investment kommer dock inte erhålla prioriterad tilldelning i emissionen.

"Acroud har nyligen slutfört förvärvet av ett snabbväxande lead generation bolag inom sportbetting och undertecknat en avsiktsförklaring om att förvärva iGaming-tillgångarna i PMG Group. Bolaget ser en växande lista av förvärvskandidater, som aktivt granskas och utvärderas. Emissionen kommer göra det möjligt för Bolaget att agera snabbt när attraktiva möjligheter dyker upp och ytterligare stärka bolagets finansiella ställning", skriver bolaget i ett pressmeddelande.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER