Bildkälla: Stockfoto

Börsveckan ger köpråd för Sedan Medical och Cavotec, teckna Kjell & Company

Börsveckan rekommenderar köp av Sedana Medical och Cavotec samt lämnar rådet teckna Kjell & Company i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Skistar, Desenio och Sobi samt ger rådet teckna ej Arlandastad.

Fastighetsbolaget Arlandastad har en väl tilltagen projektportfölj inför noteringen på First North.
Börsveckan tvekar om framtidens resande och projektportföljens förverkligande och ger därför rådet teckna ej.

Prylkedjan Kjell & Company ska också noteras på First North. Värderingen är attraktiv och lämnar god uppsida till teckningskursen på 55 kronor, bedömer tidningen och ger rådet teckna.

Skidanläggningsbolaget Skistar har gått starkt på börsen i år och värderingen har sprungit iväg. Börsveckan gav köpråd i början av året, men väljer nu att ta hem vinsten och sänker rådet till avvakta.

E-handelsbolaget Desenios andra kvartal övertygade inte. "Vi biter i det sura äpplet och sänker rådet till avvakta, kursraset till trots", skriver tidningen.

Medicinteknikbolaget Sedana Medical har ett spännande läge, med ett bra nyhetsflöde och lovande utsikter. Börsveckan upprepar sitt köpråd, trots nästan en kursdubbling sedan det förra köprådet från i mitten av fjolåret.

Teknikbolaget Cavotec säljer sin flygplatsdivision och fokuserar mer på cleantech. "Vi anser att potentialen överstiger riskerna även den här gången och det blir året ett köpråd", skriver tidningen.

Börsveckan kommenterar även budet på Sobi. "När Investor tackar ja till utköpsbud på Sobi är det sannolikt sista ordet. För denna gång", skriver Börsveckan och ger rådet att ta pengarna och investera annorstädes.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER