Bildkälla: Stockfoto

Budgivaren Spa Holdings 3 har 73,5 procent accept i budet i Ahlstrom-Munksjö, acceptperiod förlängs till 14 januari

Budgivaren Spa Holdings 3 förlänger acceptperioden i sitt uppköpserbjudande på samtliga aktier i pappersproduktbolaget Ahlstrom-Munksjö till den 14 januari 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

Fullföljande av uppköpserbjudandet väntas under första kvartalet 2021. Ett tillräckligt stort antal oåterkalleliga åtaganden har erhållits för att uppfylla ägandevillkoret för den interna omorganiseringen av vissa av familjen Ahlströms innehav. Oåterkalleliga åtaganden som erhållits till dags dato motsvarar 73,5 procent av aktierna i Ahlstrom-Munksjö.

Uppköpserbjudandet inleddes den 22 oktober och dess ursprungliga accepttid löpte till den 30 december. Budgivaren Spa Holdings 3 är ett konsortium som är består av av Bain Capital, Ahlstrom Capital, Viknum och Belgrano Inversiones.

Budgivaren har redan erhållit majoriteten av de myndighetsgodkännanden som behövs för fullföljandet av uppköpserbjudandet. I och med att vissa fusionsgranskningsförfaranden, inklusive EU-kommissionens granskning, ännu inte är avslutade och inte förväntas avslutas inom den ursprungliga acceptperioden, har budgivaren beslutat att förlänga acceptperioden för uppköpserbjudandet till att löpa ut den 14 januari 2021.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER