Nu kan du föranmäla intresse till höstens Kavastus Trender 4.0

Fjolårets eventturné blev en stor succé med totalt närmare 550 kursdeltagare! Planeringsarbetet för Kavastus Trender 4.0 har nu inletts och du har i och med detta nu en möjlighet att föranmäla intresse till höstens utbildningskurser.

Annons

Aftermovie 2017 - Kavastus Trender 3.0

För dig som inte har deltagit vid tidigare tillfällen är ett gott tips att se den aftermovie som vi skapade i samband med fjolårets eventturné. Här kan du få en god känsla för vad utbildningskonceptet Kavastus Trender innebär!

Vem riktar sig utbildningskonceptet till?

Utbildningen har ingen huvudsaklig målgrupp utan riktar sig till alla med en ambition att bli en bättre investerare och med en vilja att våga tänka utanför boxen och anamma ny kunskap. Under åren som gått och baserat på frågeenkäter har vi dock lyckats urskilja vissa återkommande mönster. Tvärtemot vad man kanske kan tro, är genomsnittsdeltagaren både erfaren i tid och i kunnande, att döma av både ålder, hur många år man har handlat med aktier samt hur förvaltningen har avkastat.

– Givetvis kan detta vara en slump, eller så är det en fråga om att dessa individer förstår vikten av att investera i sig själva och ständigt sträva efter utveckling och nya perspektiv. Varför skulle annars investerare som i så pass stor utsträckning faktiskt redan idag överpresterar index välja att betala för ny kunskap? Vikten av att investera i sig själv bör aldrig underskattas, men tyvärr inser allt för få individer detta, allt för sent. Detta kommenterar Arne “Kavastu” Talving.

Vi hoppas att ovanstående kan väcka en tanke hos dig som ännu inte inser potentialen i att investera i dig själv. Ju mer tid du har på din sida, desto mer värdefull kan en investering i ny kunskap komma att bli – detta inte minst när vi pratar börs, aktier och ackumulerad avkastning över tid.

Vad är det här beslutet värt om 10, 20 eller 50 år?

Årets preliminära eventdatum – Save the Date

2018-10-06 – Stockholm 1
2018-10-13 – Göteborg 1
2018-10-20 – Stockholm 2
2018-10-27 – Malmö
2018-11-10 – Göteborg 2
2018-11-17 – Stockholm 3
2018-11-24 – Umeå (Nyhet för 2018!)

LÄS MER PÅ KAMPANJSIDAN

DIREKT TILL FÖRANMÄLAN

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser