Bildkälla: Stockfoto

Orgo Techs integration av Magemail enligt plan – tidigare tidsplan för e-bolagsaffär ligger fast

Orgo Techs integration av Magemail enligt plan – tidigare tidsplan för e-bolagsaffär ligger fast

Teknikbolaget Orgo Tech håller nu på att integrera förvärvet Magemail, som slutfördes i slutet av september. Samtidigt meddelar bolagets vd Alexander Winqvist att den tidigare kommunicerade tidsplanen för ett förvärv av ett e-handelsbolag ligger fast.

"Arbetet med bolagets senaste förvärv av magemail.co är i full gång och integrationen av de produkter och system som förvärvet medfört går enligt plan. Vi har genom en effektiv transferering av tillgångarna tidigare än planerat kunnat börja skifta fokus till att vidareutveckla produkten för att kunna tillhandahålla en effektivare och bättre produkt för våra kunder", skriver han i en lägesuppdatering.

Bolaget har även påbörjat synergiarbetet för att kunna realisera så många av synergierna så snabbt som möjligt för att på så sätt växa marginalerna.

"Utöver detta ser vi initialt att magemail.co efter övertagande levererar en omsättning i linje med förväntningarna vilket ger en bra grund för vidareutveckling av, samt investeringar i produkten", kommenterar vd.

Alexander Winqvist uppger vidare att avsiktsförklaringen kring ett potentiellt förvärv av ett e-handelsbolag fortfarande gäller enligt den tidsplan som tidigare kommunicerats.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER