Bildkälla: Stockfoto

Saas-bolaget Loyal Solutions planerar noteras på Nasdaq First North

Det danska Saas-bolaget Loyal Solutions siktar mot en notering på Nasdaq First North i Stockholm och gör i anslutning till detta en nyemission, enligt ett pressmeddelande.

Bolaget har utvecklat den prenumerationsbaserade plattformen Loyaltfacts som uppges generera kompletterande intäktsströmmar som ökar och förbättrar kundlojaliteten. För närvarande ligger fokuset på branscherna flygbolag, Fintech, hotell- och restaurang, köpcentrum och telekom.

Majoriteten av bolagets kunder uppges vara stora globala varumärken, exempelvis SAS Eurobonus.

Affärsmodellen sägs vara attraktiv och skalbar, bestående av årliga återkommande intäkter med minimumgarantier kombinerat med andra typer av intäkter samt avgifter.

Arbetet med den planerade kapitaliseringen och noteringen pågår för fullt och den är tänkt att genomföras nu under det andra kvartalet. Sedermera Fondkommission agerar finansiell rådgivare.

Likviden ska gå till att stärka förutsättningarna för ytterligare global expansion. Vidare poängteras det att en notering skulle öka synligheten gentemot potentiella partners och kunder men även medvetenheten om bolagets plattform och tjänster.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER