Bildkälla: Stockfoto

Sozap förbättrade sina nyckeltal i december jämfört med november

Gamingbolaget Sozap lämnar en statusuppdatering kring bolagets arbete med befintliga och nya speltitlar samt utveckling av nyckeltal under december 2021, enligt ett pressmeddelande.

Under december färdigställdes den uppdatering av Armed Heist som bolaget kommunicerat tidigare. Arbetet omfattade en versionsuppdatering av den underliggande spelmotorn från Unity som minskar filstorleken och prestandakraven och därmed gör spelet tillgängligt för fler. Denna nya version av Armed Heist lanserades i början av januari.

Genomsnittligt antal månatliga användare, MAU, uppgick till 773 000, en ökning med 2 procent mot föregående månad och en förväntad minskning med 17 procent jämfört med samma period föregående år.

Genomsnittligt antal dagliga användare, DAU, uppgick till 60 000, en ökning med 18 procent mot föregående månad och en minskning med 22 procent jämfört med samma period föregående år.

Genomsnittlig intäkt per daglig aktiv användare, ARPDAU, uppgick till 0,082 USD, en ökning med 10 procent mot föregående månad och en ökning med 13 procent mot föregående år.

Bolaget fortsätter arbeta aktivt med att utveckla och utvärdera spelet Legends of Libra med målsättning att lansera spelet globalt under första kvartalet 2022.

Spells and Loot inledde sin globala mjuklansering i december och bolaget fortsätter arbeta aktivt med att utveckla och utvärdera spelet.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER