I SAMARBETE MED WEDONTHAVETIME AB
Bildkälla: Stockfoto

We Don't Have Time har fått globalt momentum

We Don't Have Time har fått globalt momentum

På mindre än ett år har det sociala nätverket We Don’t Have Time som fokuserar på klimatkrisen seglat upp som en av de snabbast växande klimatorganisationerna på sociala medier. Med en social medieräckvidd på över 18 miljoner i månaden lägger We Don’t Have Time in en ännu högre växel och bjuder in investerare att vara med på den resa som ska sätta stopp för klimatkrisen.

– Vi måste ställa om till ett utsläppsfritt samhälle nu. Vi har inte tid att vänta. De val vi gör idag är avgörande för om planeten kommer att vara beboelig för människor i framtiden, slår We Don’t Have Times grundare Ingmar Rentzhog fast.

#WeDontHaveTime används i hela världen

Ingmar Rentzhog korades till årets miljöinfluencer av tidningen Miljö & Utvecklings läsare och målet med We Dont’t Have Time är att sätta stopp för klimatkrisen. Sedan starten för ett år sedan har bolaget etablerat sig som en snabbt växande, nytänkande klimatrörelse. Bolaget har lanserat en egen hashtag, #WeDontHaveTime, och på Facebook är We Don’t Have Time det sjätte största internationella klimatorganisationen och en av de absolut snabbast växande just nu.

Emissionen i sammandrag

Finansiell rådgivare: Naventus Corporate Finance
Emissionsinstitut: Aktieinvest FK
Emissionsstorlek: 20 MSEK
Värdering: 19 MSEK pre-money
Teckningskurs: 10,50 kr per unit. Omfattande en aktie plus en option.
Lägsta teckning: 5 250 kr

Investerarträffar

Investerarafton med Investerarbrevet.se
När: 4 december kl: 17.45 - 20.00
Plats: GT30, Turbin, Grev Turegatan 30, Stockholm
För anmälan, klicka här

Övriga investerarträffar
Stockholm: 3/12 12:00-13:30, 3/12 18.00-19.30, 10/12 12.00-13:30, 11/12 18.00-19.30.
On-line: 5/12 12:00-13:00
Vi bjuder på förtäring. För anmälan, klicka här

På konferensen ”The Climate Emergency Plan” som arrangerades på Norrsken den 24 november deltog framstående föreläsare från hela världen. I ovanstående klipp demonstrerar Ingmar hur det sociala nätverket fungerar. Klicka på bilden för att spela upp klippet.

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med WeDontHaveTime AB. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER