Bildkälla: Stockfoto

Game Chest inleder samarbete med datorfestivalen Birdie i Uppsala

Gamingbolaget Game Chest med e-sportplattformen Esportrait inleder ett samarbete med Sveriges äldsta LAN, datorfestivalen Birdie i Uppsala.

"Det känns fantastiskt kul att vår plattform Esportrait börjar ta fart. Att teckna ett avtal med en av de största aktörerna i Norden inom LAN, Birdie, är ett otroligt starkt bevis på potentialen för just Esportrait. Att Birdie kombinerar samarbetet med att köpa en del FridayPlays-nycklar att dela ut till sina medlemmar visar hur viktigt arbetet med synergier inom koncernen är. Jag ser med spänning och förväntan fram emot hur vårt samarbete med Birdie kommer att utvecklas", säger Game Chests vd Robin Bäcklund i ett pressmeddelande.

Redan under maj kommer Birdie använda Esportrait för att sälja virtuella platser och biljetter till dess evenemang. Årets evenemang sänds LIVE från studio och bjuder på mängder av e-sport, tävlingar i att skapa kreativt med datorn, musik, film, frågesport och massa mer.

Nästa års evenemang beräknas ske som vanligt i fysiska lokaler i Uppsala där Game Chest åter igen kommer att vara en samarbetspartner.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER