Bildkälla: Stockfoto

Duolingo: En aktie med potential

Veckans graf Trots en initial negativ reaktion på Duolingos Q1-siffror, är det här en aktie som har potential att utmana ATH igen.

Duolingo är en aktie jag länge kikat på och har nu levererat siffror för Q1. Hittills reagerar aktien negativt men jag tror det bara är en tidsfråga innan Duolingo kommer att gå upp och utmana ATH igen. Kikar vi på det större perspektivet har vi en riktigt stor och fin rundad bas. Här vill jag gärna se att vi bryter upp ur konsolideringen vi har påbörjat för att leta nya höjder! Tror dock det kommer dröja en stund med tanke på reaktionen vi fick på rapporten! Min spelplan ser ut som följande, lägger larm på 245$ och håller Duolingo på bevakning tills det plingar till i telefonen, om det nu kommer att göra det! För tillfället finner jag det inte intressant att köpa dippar i Duolingo. Det är styrka jag vill se men tycker överlag att denna graf är riktigt attraktiv!

För mer tradinginspiration, gå till www.marketmate.se.

Veckans graf är skriven av: Isak Lindfors

https://augere.se/  Veckans Graf är ett samarbete mellan Börsvärlden och Augere. Augere erbjuder ett medlemsbaserat community med fokus på handel i finansiella instrument och nyheter.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER