I SAMARBETE MED BIG TRAVEL
Bildkälla: Stockfoto

Möt världens idéer på Expo2020

Travel Expo2020 i Dubai är ett av de största evenemang som någonsin har arrangerats, och pågår just nu till och med 31 mars 2022. Här samlas 192 länder för att dela idéer med varandra och tillsammans skapa rätt förutsättningar för en hållbar framtid, under temat "Connecting Minds, Creating the Future". Sverige deltar genom sin paviljong “The Forest”, där skogen presenteras som lösning för en hållbar framtid.

Föreställ dig en plats där den största uppvisningen av mänsklig briljans och prestation är etablerad. En plats som välkomnar världens mest avancerade tekniker, under vingarna av världens mest uppfinningsrika idéer. Här kommer du ha möten med människor där du tillsammans med andra förvandlar drömmar och ambitioner till morgondagens verklighet. En kommande verklighet där vi människor kan leva i harmoni med naturen - i en högteknologisk värld. Expo2020 erbjuder ett unikt tillfälle för dig och ditt företag att knyta kontakter och skapa affärsmöjligheter med företag från hela världen. Du kan delta i seminarium där du får möjlighet att lyssna till inspirerande innovatörer och visionärer som diskuterar framtidsutmaningar som vattenförsörjning, global uppvärmning, framtida pandemier och mycket annat.

Under världsutställningen, som pågår till mars 2022, kommer det att pågå temaveckor med viktig och spännande ämnen som alla är relevanta och intressanta.

Genom att vi deltar så marknadsför vi också Sverige som ett av världens bästa länder att investera i, menar utrikeshandelsministern Anna Hallberg från UD. Investeringsmöjligheter genererar nya jobb. Ett deltagande blir också ett sätt att visa Sverige som en välkomnande kultur, som främjar mänskliga rättigheter och jämställdhet. Och kanske roligast av allt - att se svensk skog i mellanöstern, med moderna och innovativa lösningar för ett smartare, hållbarare samhälle.

I Sverige är Big Travel Expo2020,s oficiella samarbetspartner för att läsa mer och boka

 Klicka här

 

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Big Travel . Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER