I SAMARBETE MED ZEPTAGRAM
Bildkälla: Stockfoto

Nästa svenska kryptovaluta till börsen – ägarspridning inför noteringen

ipo Nu är det dags för Zeptacoin att bli nästa svenska kryptovaluta till börsen efter att Alice skapat rubriker världen över med sin noteringsrusning i våras. Zeptacoin kan tecknas till den 15 september.

Marknaden för kryptovalutor har varit stark i år trots stora svängningar. Särskilt många mindre kryptovalutor ha gått upp kraftigt. I våras gjorde den svenska kryptovalutan Alice succé i samband med börsnoteringen.  Nu är det dags för Zeptacoin, nästa svenska kryptovaluta att börsnoteras.

Kryptovaluta för NFTs och musikrättigheter
Zeptacoin har ett praktiskt användningsområde då den kommer att användas som plattformsvaluta för handel med musikrättigheter och NFTs. Smarta kontrakt som initieras på Zeptagrams plattformar kommer att hanteras i Zeptacoin, exempelvis köp av rättigheter och NFTs samt kvartalsvisa utbetalningar av royalties.

Börsnotering 15 oktober
Börsnoteringen kommer att ske på kryptovalutabörsen BitMart som är en av de största kryptobörserna och växer snabbt. Noteringspriset är bestämt till 0,50 USD/coin.

Inflationsfri valuta
Zeptacoin är en av de kryptovalutor som har ett bestämt tak på antalet coins. Det kommer inte att tryckas fler coins än de som är utgivna idag.

Nya tillgångsklasser driver efterfrågan
Enskilda tweets och digital konst har sålts som NFTs för mångmiljonbelopp. Förväntningarna på marknaden är en snabb tillväxt för NFTs. En av de största aktörerna i branschen, OpenSea, tog nyligen in kapital till en värdering på 1,5 miljarder dollar. Musikrättigheter har goda förutsättningar att etablera sig som investeringsobjekt. Musik betalar ut royalties och kan därmed värderas som alla andra tillgångar som ger avkastning, t.ex. aktier, obligationer och fastigheter. Efterfrågan på investeringar i NFTs och musik kommer att gynna Zeptacoin.

Uppbyggd på en snabb och energieffektiv blockkedja
Zeptacoin använder en bråkdel av energin jämfört med de mest välkända kryptovalutorna. Transaktionerna på Telos som Zeptacoin är uppbyggd på är flerfaldigt snabbare än på de största blockkedjorna samt kostnadsfria.

Endast några dagar kvar av teckningstiden
Intresset för Zeptacoin har varit stort och över 80 procent av allokerade coins i ägarspridningen är tecknade. Teckningen av Zeptacoin till 0,35 USD/coin pågår till den 15 september.

 


 

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Zeptagram. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER