Bildkälla: Stockfoto

Atlant Multi Strategy minskade 0,2 procent i november

Fonden Atlant Multi Strategy minskade 0,2 procent i november. Sedan årsskiftet har fonden avkastat 5,0 procent. Det framgår av en månadsrapport från förvaltningschefen Anders Kullberg.

Inledningsvis skriver förvaltaren att efter en stark börsinledning ändrade marknaden karaktär på grund av en ökad oro kopplat till den nya coronamutationen.

"Emellertid har inget fundamentalt ändrats, vi ser i dagsläget inte den förnyade Corona-oron som en game-changer. Därmed fortsätter vi arbeta utifrån vår huvudtes att börsen är inne i det sista stora benet upp, med en potential på ytterligare cirka 25-35 procent till området 2750-3000 på OMX, innan en flerårig nedgångsperiod tar vid. Vi upprepar dock att vi är inne på ”efterfesten” och håller oss nära utgången", skriver Kullberg.

Vidare menar förvaltaren att marknaden står inför ett vägskäl i december men att det mest sannolika är att uppgången snart tar fart igen.

Gällande fondens utveckling under månaden skriver förvaltaren att det under månaden har spökat lite överallt i portföljen och det har inte varit något specifikt som sticker ut.

Atlant Multi Strategy, %november, 2021
Fond MM, förändring i procent-0,2
Fond i år, förändring i procent5,0
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER