Bildkälla: Stockfoto

Evolution pudlar efter kritiserade presentationen - Di

Live kasinoutvecklaren Evolution pudlar efter sin kritiserade analytikerpresentation där bolagets vd Martin Carlesund endast lät sig intervjuas av IR-chefen Carl Linton.

ABG Sundal Collier släppte efter det en pessimistisk analys som bidrog till torsdagsraset på hela 16 procent.

Evolution beklagar hur det hela sköttes och uppger att de tänker se över sina rutiner i framtiden.

”Vi förutsåg att det skulle vara stort deltagande och med över 2 000 personer på mötet var det svårt att öppna upp för frågor. Vi valde därför att besvara frågor i uppföljande e-mail och telefonsamtal. Vi har förståelse för att det har skapat frustration vilket vi beklagar och vi tar till oss av detta framåt”, uppger Evolutions ir-chef Carl Linton till Dagens Industri.

Evolution har under de senaste dagarna varit under kraftig press efter anklagelser om olagliga bet och närvaro i länder som omfattas amerikanska sanktioner. Då ansvaret om kundkännedomen ligger hos operatörerna ska Evolution utreda om det går att vidta nya åtgärder för att se till att operatörerna följer lagar och regler, enligt Linton.

Aktien har utvecklats svängigt under fredagen. Efter en initial nedgång vände aktien till flera procent plus men handlas nu återigen ned 3,3 procent för dagen.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER