I samarbete med Cornelia Gustafzon

Bildkälla: United Spaces

United Spaces tar delningsekonomin in i framtiden

Nu kan United Spaces hyresgäster bli delägare i företaget genom crowdfunding-plattformen Pepins. United Spaces VD Göran Garberg har en offensiv exitplan med målet att öka omsättningen med minst 40 procent per år och fyrdubbla investerarnas pengar fram till börsintroduktionen år 2020-2021.

Telefonintervju med VD, Göran Garberg.

Co-working – framtiden sätt att arbeta

Verksamheten startades år 2000 och stod i många och stampade men efter sommaren 2016 fullkomligt exploderade antalet förfrågningar och under 2017 ökade omsättningen med mer än 50 procent. Bara i USA växer trenden med över 100 procent per år, enligt Veckans Affärer.

En del av internationellt nätverk – välj mellan 200 olika workspaces

Kundföretagen har möjlighet att disponera alla deras kontor i alla städer, vilket är imponerande bara det i sig. Vilket företag skulle inte vilja ha ett representativt kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö?

Nu planeras kontor även i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. United Spaces ingår också i ett internationellt nätverk med 200 workspaces runt om i världen varav de flesta i Europa. Göran Garberg vittnar om att deras kunder är väldigt nöjda och i snitt stannar i 3-4 år, vilket är längre än branschsnittet för kontorshotell.

Varför valde ni crowdfunding?

”Tanken med crowdfunding var att så många som möjligt skulle få chansen att bli delägare och det blir extra roligt för dem som redan sitter i våra lokaler.”

”Vi är övertygande om att detta kommer att leda till att kunderna stannar ännu längre hos oss och blir goda ambassadörer för våra lokaler och event. Vi har många talare och det populära, lite annorlunda ”Off the Work” som är en tyst och digitalt nedkopplad After Work med tre regler för deltagarna. tystnad, offline och respekt”, berättar Göran.

”Tack vare att minsta investeringen är 500 kr så kan många vara med”, avslutar han.

Mer information

Läs mer på United Spaces hemsida.

Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som intervjuas i Cornelias investerarkanal, kontakta oss via e-post info@corneliagustafzon.com eller genom att gå med Facebookgruppen Global Investors VIP.

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Cornelia Gustafzon. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser