Bildkälla: Stockfoto

Acast genomför förändringar i koncernledningen

Podcastbolaget Acast gör förändringar i koncernledningen och har utsett Marianne Boström till Chief People Officer, en roll med fokus på anställda, kultur och ledarskapsfrågor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Därutöver, som bolaget tidigare meddelat, har Jonas Björk utsetts till teknikchef för bolaget. Både Boström och Björk kommer att ta plats i koncernledningen från och med 1 januari.

Ytterligare en förändring är att bolagets nuvarande vd för UK+, Georgina Holt, kommer att flytta till USA för rollen som vd för Americas. Även hon tillträder sin nya roll den 1 januari.

"När vi ser till 2022 vill vi säkerställa att vi drar nytta av den stora framgång Acast har haft i år. Med befordran av Georgina, Marianne och Jonas fortsätter vi att bygga ett formidabelt team med starka ledare. Deras bredd av expertis och erfarenhet kommer både stärka vårt arbete för våra tusentals poddkreatörer och de annonsörer vi arbetar med, samt säkerställa att våra medarbetare och vår kultur fortsätter att frodas under dem. Jag ser mycket fram emot ett nytt år av tillväxt och utveckling”, säger Acasts vd Ross Adams.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER