Bildkälla: Stockfoto

Avensia skapar nytt kontor i Malmö

IT-bolaget Avensia kommer att etablera nytt kontor Malmö och hyr nu Massive Entertainments tidigare lokaler i Sparven 15 på Drottninggatan i centrala Malmö.

Avtalet med Wihlborgs omfattar 700 kvadratmeter. Inflyttning sker den 1 september. Det är tredje kontoret som förläggs till en fastighet som ägs av Wihlborgs. Tanken är att kontoret i Malmö skall vara till för de personer som bor i området runt Malmö, vilket idag är runt 40 personer. Avensia har även skånska kontor i Lund och Helsingborg. Det tidigare kontoret i Malmö låg på Nordenskiöldsgatan 24, enligt Avensias hemsida.

- Vi är inne i en stark tillväxtfas och det nya Malmökontoret kommer att bli en viktig hub för både befintliga och nya kollegor. Tillsammans med Wihlborgs passar vi även på att anpassa kontoret till det hybridarbete våra medarbetare eftersträvar i framtiden. Kontoret kommer att utformas som mötesplats för samarbete och sociala aktiviteter snarare än traditionellt kontorslandskap, säger Åsa Afshari, global HR-chef på Avensia.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER