Bildkälla: Stockfoto

Eyeonid tecknar samarbetsavtal med Miss Group

Teknikbolaget Eyeonid har tecknat ett strategiskt partneravtal om samarbete med hostingleverantören Miss Group, relaterat till Eyeonids id-säkerhetstjänster. Det framgår av ett pressmeddelande.

Miss Group grundades och är ett hostingbolag med verksamhet i ett flertal länder med 700 000 kunder. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och kontor i Österrike, Bulgarien, Kanada, Finland, Indien, Litauen, Mexiko, Spanien, Schweiz, USA och Storbritannien.

Samarbetet innebär att Eyeonids id-säkerhetstjänster kommer erbjudas i form av fristående tjänster men även som del i diverse paketeringar och riktas till såväl företagssegmentet som privatmarknaden. Miss Group kommer att bearbeta och erbjuda Eyeonids id-säkerhetstjänster mot sina befintliga kundgrupper. Successivt kommer erbjudanden att introduceras mot Miss Groups kunder i alla de geografiska marknader man verkar i.

Samarbetet sträcker sig på årsbasis med automatiska förlängningar och avser initieras inom veckor. Bearbetning och försäljning kommer påbörjas omgående och samarbetet kommer generera intäkter från start.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER