Bildkälla: Stockfoto

Quickbit kommer lansera helhetstjänsten Quickbit Merchant för företagskunder

Fintechbolaget Quickbit som utvecklar tekniklösningar kommer att lansera en helhetstjänst för företagskunder, Quickbit Merchant. Tjänsten ger e-handlare möjlighet att ta betalt i kryptovaluta och därmed öka sin försäljning genom att nå fler kunder i takt med att kryptobetalningar blir allt vanligare. Lansering sker i perioden juli till september 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

Quickbit Merchant är en tjänst för alla e-handlare som vill kunna acceptera kryptovaluta som betalmetod. Tjänsten erbjuder även en funktion som möjliggör att e-handlare inte tar någon valutakursrisk i växlingen mellan kryptovaluta och traditionell valuta. Då betalningen sker direkt i kryptovaluta, och inte genom betalkort eller en växlingstransaktion, löser Quickbit Merchant även problemet för alla de konsumenter som redan använder kryptovaluta men upplever att det svårt att använda denna för betalningar online.

Tjänsten ger e-handlaren en uppsättning av digitala plånböcker för kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash med flera och dessutom tillhandahålls alla e-handlare ett bankkonto för traditionell valuta genom Quickbits samarbetspartner Intergiro.

Quickbit Merchant kommer att lanseras på alla marknader där Quickbit App och Quickbit Kort lanseras.

- Lanseringen av företagstjänsten Quickbit Merchant är ett stort och viktigt steg för Quickbit och vi har stora förhoppningar om att det kommer att bli vår största och mest lönsamma tjänst. Med Quickbit Merchant sluter vi ett steg i det ekosystem av lösningar som vår affärsmodell består av. Vi har nu ett komplett erbjudande genom tre delar som alla kommer att generera intäkter och lönsamhet till Quickbit. Quickbit Affiliate möjliggör för kunder att köpa kryptovaluta av Quickbit, genom Quickbit App och Card kommer användare att kunna genomföra betalningar direkt i kryptovaluta och Quickbit Merchant möjliggör för e-handlare att kunna ta betalt i kryptovaluta. Dessutom så kommer vi att marknadsföra Quickbit Merchant till det stora antal e-handlare som redan använder vår affiliatelösning, säger Serod Nasrat, vd i Quickbit.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER