Bildkälla: Stockfoto

Touchtech lanserar nya teknologin Digital Venue

Mjukvarubolaget Touchtech släpper nu sin nyutvecklade tjänst Digital Venue, en Showroom-lösning som man utvecklat under två år tillsammans med Bestseller.

"Visionen är att Digital Venue ska bli ett globalt forum och mötesplats där stora som små varumärken, agenturer, partners och kunder inom retail samverkar och stärker sina relationer", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ambitionen är att öppna upp tjänsten i februari/mars. Flera aktörer använder redan tjänsten däribland Vagabond, Gant Footwear, Elevenate, Spektrum Sports och Sneaky Steve.

"Digital Venue är en betydande förändring för Touchtechs verksamhet. Affärsmodellen är inte längre begränsad av att leverera en fysisk touchskärm/hårdvara för att kunna skala upp de återkommande mjukvarulicensintäkterna. Digital Venue licensieras som ett månadsabonnemang per användare. Tjänsten kan användas på godtyckligt operativsystem och touchskärm, laptop, surfplattor samt inom en snar framtid även anpassat för mobilen. Även om vi fokuserar vår marknadsföring i första hand mot mode- och sportvarumärken ser vi inga hinder för varför andra branscher inte ska kunna använda Digital Venue", kommenterar Touchtechs vd Deniz Chaban.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER